Verhuur tenten

De verhuur van onze tunneltenten is op aanvraag!


Kamperen is een vorm van vakantie vieren die veel vrijheid biedt. Je bent het grootste gedeelte van de dag buiten, geniet daardoor van de mooie natuur en dat geeft een heerlijk gevoel.

Onze tenten zijn zogenaamde “tunneltenten”. We hebben gekozen voor deze ruime, moderne tenten omdat ze passen bij de sfeer die de camping uitstraalt, flexibel zijn in te delen en de mogelijkheid hebben om aan de zijkant geopend te worden.

Met een afmeting van 7,4 meter bij 4 meter is de leef-en slaapruimte groot te noemen. Dit heeft als voordeel dat u, ook bij wat mindere weersomstandigheden, voldoende leefruimte binnen in de tent heeft.
 
De slaapvertrekken zijn voorzien van 4 echte bedden, zodat u bijna net zo comfortabel kunt slapen als thuis. Handdoeken en keukenlinnengoed moet u van thuis meenemen.
Bij een bezetting van meer dan 4 personen, kan er een bijzettent bijgeplaatst worden (wel even reserveren).
De stoelen zitten prima en de tafel is groot genoeg om met z’n zessen aan te eten.
Verder is er een keukengedeelte met vier-pits gasstel, een koelkast met vriesvakje en een ruime keukeninventaris. Van alle gemakken voorzien dus!

Voor onze allerkleinste gasten hebben wij campingbedjes en kinderstoelen te huur

 

Al onze tenten zijn voorzien van een kuipzeil. Dit heeft als voordeel dat u geen last hebt van tocht, wateroverlast of ongedierte.

 

  


 

tunneltent

Wie is online

We hebben 28 gasten en geen leden online

Kies een taal


Login