Camping

In verband met het Corona/Covid 19 virus hebben wij de volgende voorzorgsmaatregelen genomen:

 

* Ons sanitair-gebouw is aangepast aan de  geldende Franse regels, dit houdt in dat er minder sanitaire faciliteiten zijn als normaal.

* De speeltuin is aangepast aan de geldende Franse regels, dit houdt in dat er minder speel faciliteiten beschikbaar zijn als normaal. De tafeltennis tafel en volleybalveld zijn ook te gebruiken.

* Het zwembad is voor onbepaalde tijd gesloten. Maar in de rivier kan wel gezwommen worden!

(Altijd zwemmen op eigen risico).

 

Natuurlijk houden wij altijd de geldende Franse regels aan en zullen deze in de gaten houden voor eventuele wijzigingen.

 

Wij hopen op uw begrip en medewerking in deze periode!

 

Rustiek gelegen, sfeervolle familiecamping
In een parkachtige natuur hebben wij 90 zeer ruime staanplaatsen (120 – 250m2) aangelegd met voldoende schaduw en/of zon.


Rivier de Allier
Onze camping is rustiek gelegen op de oevers van de Allier. De Allier, Riviere au Saumon, is een van de laatste ongetemde rivieren van Europa. Deze zeer dynamische rivier met een grote ecologische rijkdom is nog steeds weinig beïnvloed door mensenhanden. De Allier is een europees beschermd natuurgebied en de rivier zit vol vis o.a: zalm, forel, barbeel, kopvoorn, snoek, snoekbaars, etc. In de stromende rivier is het goed zwemmen en spelen en  kan er gevist worden. (Boven de 16 jaar is een visvergunning verplicht!)

 

Omgeving

De camping ligt op loop afstand( 400 mtr) uit het dorp Dallet, in het dorp vindt u o.a. een bakker, kruidenier, tandarts, dokter, 2 bars, restaurant etc. 
De dichts bij gelegen hypermarche vindt u op 3 km in het dorp Lempdes.

 

Contact

Tel: 0033(0)473831097

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Wie is online

We hebben 3 gasten en geen leden online

Kies een taal


Login